Inspiratielocatie


Mogelijkheden

Een cursus, vergadering, scholing, workshop, foto-shoot, praktijk, presentatie, tijdelijke werkplek.... Maar misschien heeft u veel meer idee├źn of wensen. U boekt onze inspiratielocatie altijd op basis van exclusiviteit; er zijn geen andere gebruikers aanwezig. Laten we op zoek gaan naar een creatieve samenwerking en neem contact met ons op om uw idee te bespreken. 

Arrangementen

Een intensieve scholingsochtend gevolgd door een wandeling of fietstocht in de natuur met een prachtige picknick? We denken graag mee over u wensen en stellen, samen met onze samenwerkingspartners, graag een mooie dag voor u samen. Afhankelijk van uw vraag en budget doen wij graag een passend voorstel. Wilt u uw activiteit combineren met een overnachting in onze B&B (in ontwikkeling), laat het ons weten zodat we u een mooie aanbieding kunnen doen. 

Kosten

Wij willen, waar mogelijk, iedereen kunnen ontvangen in onze inspiratielocatie. Daarom hanteren we geen vaste tarieven. Eenmalig een brainstorm sessie? Een workshop met vrienden? Of een vergadering van uw goede doelen organisatie? Wekelijks een coaching-sessie van een uur? Alles vraagt om maatwerk en daarom hanteren we een gedifferentieerd tarief afhankelijk van uw wensen, aard en achtergrond van uw activiteiten. In uitzonderlijke gevallen (goede doelen) al tegen onkosten vergoeding en anders tegen een concurrerend tarief. Hopelijk ervaart u geen drempel om contact op te nemen en uw wensen te bespreken. 

Omgeving

LOKAAL63 ligt op een steenworp afstand van De Efteling. Aan de ene kant op een aantal minuten van Nationaal park De Loonse en Drunense duinen (bekend om de grote stuifzand gebieden en prachtige fietsroutes) en aan de andere kant op een aantal minuten van Landgoed Huis ter Heide, waar u heerlijk kunt wandelen tussen de Schotse Hooglanders. Het is dan ook van harte aan te bevelen om een binnen activiteit op onze inspiratielocatie te combineren met de natuur om ons heen.